• LinkedIn

Werken bij Studiehuis Delft

Werken bij Studiehuis DelftStudiehuis Delft is met regelmaat op zoek naar studiebegeleiders en docenten die op een juiste manier invulling kunnen geven aan leerdoelstellingen. Deze leerdoelstellingen zijn divers, waarbij bijles en huiswerkbegeleiding de kernbegrippen vormen. Om door Studiehuis Delft geselecteerd te worden moet je voldoen aan een aantal voorwaarden.

LET OP: Op dit moment hebben wij geen vacatures. Ter aanvulling; de nationale vacaturebank heeft ten onrechte en buiten ons weten om een vacature geplaatst, deze vacature bestaat dus niet, gelieve niet hierover contact op te nemen.

Naast inhoudelijk kennis is het minstens zo belangrijk dat je deze kennis op een enthousiaste en positieve manier kunt overbrengen op leerlingen. Daarnaast verwachten we inzicht van je om mee te denken in nieuwe methodes voor het aanleren van lesstof. Naast het geven van bijles en huiswerkbegeleiding is Studiehuis Delft ook actief in het geven van steunlessen en het begeleiden van huiswerkklassen op het voortgezet onderwijs.

Als aanvulling op bijles en huiswerkbegeleiding voor basisschool en voortgezet onderwijs is Studiehuis Delft ook actief op het gebied van cursussen. Het gaat hierbij om cursussen voor senioren, denk aan tablet cursussen, computercursussen, het aanleren van een andere taal, maar ook (taal) conversatielessen voor eindexamenkandidaten.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil je (parttime) deel uitmaken van het Studiehuis Delft team, stuur dan de volgende gegevens naar mailadres info@studiehuisdelft.nl.

  • Curriculum Vitae (inclusief ervaring in het geven van bijles/huiswerkbegeleiding/etc.)
  • Vakken waarin je bijles zou willen geven met daarbij je behaalde cijfers
  • Het aantal uur dat je inzetbaar bent en dagdelen waarop je ingezet kan worden (roosterwijzigingen worden besproken)
  • Korte motivatie waarom je voor Studiehuis Delft zou willen werken

Studiehuis Delft is gelegen op de rand van Delft en Den Hoorn en centraal gelegen ten opzichte van voortgezet onderwijs instellingen Stanislas, CLD en Grotius College. Onze locatie is ook goed bereikbaar vanaf De Lier en Schipluiden.