• LinkedIn

Studieruimte

De studieruimte is een omgeving waar rustig gewerkt kan worden aan het schoolwerk met volledig toezicht en een beperkte ondersteuning. Het aanbieden van studieruimte is ontstaan naar aanleiding van een door het Studiehuis Delft georganiseerde ronde tafel bijeenkomst. Ouders gaven te kennen dat hun kinderen thuis niet de concentratie konden opbrengen om in hun eigen omgeving te leren. De oplossing was eenvoudig; kinderen op zelfstandige basis volgens een huiswerkplanning laten werken in een daarvoor optimaal ingerichte omgeving. Geen discussies meer thuis, geen vervelende sfeer, kortom een oplossing in het belang van ouders en kind.

Naast studieruimte voor kinderen is er overdag ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de studieruimte. Volwassenen die aan bijscholing, herscholing of zelfstudie zijn begonnen, zijn welkom in de studieruimte. De studieruimte is een stok achter de deur en zorgt er voor dat je tot een succesvolle afronding komt. Het voordeel van een zelfstudie aangevuld met een flexibele klassikale omgeving.

Onze studieruimte is multifunctioneel en overdag ook inzetbaar als vergaderruimte, cursusruimte, projectruimte, trainingsruimte of toetsruimte. Dus ook voor het afnemen van toetsen kan gebruik gemaakt worden van de studieruimte. Als u interesse heeft in onze studieruimte, dan kunt u dit kenbaar maken via onze contactpagina of door het sturen van een e-mail. De studieruimte is alleen overdag tot 14:00 uur of ’s avonds te boeken.

Studiehuis Delft is gelegen op de rand van Delft en Den Hoorn en centraal gelegen ten opzichte van voortgezet onderwijs instellingen Stanislas, CLD en Grotius College. Onze locatie is ook goed bereikbaar vanaf De Lier en Schipluiden.