• LinkedIn

Samenwerking

Wij zullen er alles aan doen om kinderen (en ouders) een zo gelukkig mogelijke schooltijd te bezorgen. Soms is daar niet heel veel voor nodig, maar er zijn ook andere situaties. Wat voor het ene kind heel makkelijk gaat, levert het andere kind problemen op. Wij bieden die kinderen en hun ouders de mogelijkheden om deze problemen eens anders te bekijken en aan te pakken.

Binnen Studiehuis Delft zullen wij alle zeilen bijzetten om ieder kind een zo optimaal mogelijke begeleiding te geven, en als dat niet genoeg is zoeken we naar een andere oplossing. Desnoods typen of scannen we stukken tekst ter voorbereiding op huiswerkbegeleiding zodat dit voorgelezen kan worden voor iemand met dyslexie. Of we maken een weekplanning waarbij ook de privé afspraken zoals sport en muziekles zijn opgenomen voor iemand met autisme. Wij zijn bereid om ver te gaan in onze ondersteuning, en als we specialistische hulp gewenst is dan zullen we dat met ouders bespreekbaar maken. Zo hebben we een samenwerking met onderstaande specialisten die we, samen met ouders, kunnen consulteren voor raad en daad.

De samenwerking met Marjan Oosterbaan is waardevol als kinderen wat extra ondersteuning nodig hebben. Middels coaching  ontdekt uw kind welke  handvatten er zijn om beter om te gaan met teleurstellingen of  om hun zelfvertrouwen te vergroten, Marjan helpt kinderen die wel willen, maar het niet altijd kunnen. 

Kinderen die in groepen 7 en 8 van de basisschool zitten of in de onderbouw van het voortgezet onderwijs maken een hele ontwikkeling door. Die ontwikkeling kan ontregeld raken waardoor een domino effect kan ontstaan van negatieve ervaringen. Samen met Marjan zoeken wij een goede oplossing voor uw kind. Daarnaast is het ook mogelijk om samen met ouders oplossingen te vinden voor problemen die zij thuis met de kinderen ervaren.

Meer informatie, kijk dan op www.marjanoosterbaan.nl