• LinkedIn

Cursus & Training

Cursussen en trainingen in DelftNaast huiswerkbegeleiding en bijles biedt Studiehuis Delft ook diverse cursussen en trainingen aan. Onze klassikale cursussen zijn in kleine groepjes, zodat iedereen de kans krijgt om goede resultaten te behalen. Met behulp van een cursusboek en uitleg van de cursusbegeleider worden diverse onderwerpen van de cursus besproken. Daarna is het tijd om zelf aan de slag te gaan en vaardigheid op te doen door het maken van de oefeningen.

Al onze cursussen zijn gericht op het praktisch kunnen toepassen van de oefenstof in de dagelijkse praktijk. Na het afronden van een cursus is de cursist in staat om vaardigheden uit te bouwen en meer variaties zelf te ontdekken. Ons motto is; een goede basis is kwadratische in de hoogte bouwen.

Het cursusprogramma wordt voor verschillende doelgroepen aangeboden. Of je nu veel of weinig met de computer werkt; iedereen kan bij Studiehuis Delft met succes een cursus volgen. De inhoud van iedere cursus is gelijk, maar het tempo waarin de cursist de oefenstof tot zich kan nemen is verschillend. Wij hebben cursussen voor de volgende doelgroepen;

  • Volwassenen
  • Volwassenen (spoedcursus)
  • Senioren
  • Kinderen (basisschool)
  • Kinderen (voortgezet onderwijs)

Onze cursussen zijn gericht op veel oefenen, vooral het ‘doen’ zorgt voor een resultaat naar tevredenheid. Daarnaast hebben we nog extra mogelijkheden in onze studieruimte om te oefenen met de cursusstof buiten de cursustijd om. Voor bedrijven hebben wij speciale mogelijkheden, voor meer informatie over groepen tot 10 personen neem contact met ons op.

Studiehuis Delft is gelegen op de rand van Delft en Den Hoorn en centraal gelegen ten opzichte van voortgezet onderwijs instellingen Stanislas, CLD en Grotius College. Onze locatie is ook goed bereikbaar vanaf De Lier en Schipluiden.